Комітет розглядав питання службового розслідування після онлайн-участі Дмитрука

Артема Дмитрука не можна юридично позбавити можливості брати участь у засіданнях правоохоронного комітету, оскільки він все ще є депутатом та членом цього комітету.

Комітет розглядав питання службового розслідування після онлайн-участі Дмитрука

Народного депутата-втікача Артема Дмитрука не можна юридично позбавити можливості брати участь у засіданнях правоохоронного комітету, оскільки він все ще є депутатом та членом цього комітету, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

Анастасія Радіна не знає, як Дмитруку вдалося взяти участь у засіданні онлайн, і колеги по комітету розпочали службове розслідування. Поки що юридичних підстав заборонити його участь немає, тому розглядається виняток із комітету.

Дмитрук втік до Молдови 25 серпня, після чого йому було пред’явлено підозру за напад на правоохоронця та військового. Генпрокуратура працює над його екстрадицією, а ДБР оголосило його у міжнародний розшук. Дмитрук пізніше заявив, що перебуває у Лондоні, де розглядається його екстрадиція до України. Нардеп-втікач Дмитрук дистанційно голосував на засіданні комітету Верховної Ради.

Дмитрук у Лондоні оскаржуватиме запит на екстрадицію.

Exit mobile version