Пасажирів літака “змусили” дивитися відвертий фільм – вимкнути його було неможливо

Пасажирів літака "змусили" дивитися відвертий фільм - вимкнути його було неможливо

Пасажир поскаржився на інцидент в літаку / Колаж УНІАН / Скриншот, фото ua.depositphotos.com

Під час рейсу австралійської авіакомпанії Qantas пасажирам увімкнули драму “Daddio”, яка містить відверто сексуальні матеріали та текстові повідомлення.

Один з користувачів Reddit розповів, що під час польоту до Японії в літаку не працювала бортова інформаційно-розважальна система, тому екіпаж ухвалив рішення увімкнути на всіх екранах фільм з Дакотою Джонсон та Шоном Пенном. За його словами, вимкнути стрічку не виходило: 

“Його неможливо було поставити на паузу, приглушити або вимкнути. Але найголовніше: фільм, який вони показували, був вкрай неприйнятним. У ньому було багато графічної оголеності та сексту. Це тривало майже годину, перш ніж вони переключилися на більш дитячий фільм, але це було дуже незручно для всіх, особливо з сім’ями та дітьми”.

У авіакомпанії підтвердили News.com.au, що мали технічні проблеми, які унеможливили індивідуальний вибір фільмів. За їхніми словами, члени екіпажу опитали пасажирів, “в результаті чого всім на рейсі був включений фільм “Daddio”. Коли вони дізналися про проблему, то спробували полагодити екрани клієнтів, які не хотіли дивитися стрічку, однак це не вдалося. Тоді фільм замінили для всіх.

Інциденти в літаках

Раніше у мережі бурхливо обговорювали двох жінок, які вирішили “провчити” чужу маленьку дитину, яка не могла заспокоїтися під час польоту.

Також нагадаємо про випадок, коли пілоту довелося повертати пасажирів в аеропорт, оскільки на борту виникла “біологічна загроза”.

www.unian.ua