Найсильніші молитви-обереги: за дітей, за чоловіка та за воїнів

Найсильніші молитви-обереги: за дітей, за чоловіка та за воїнів

Молитва за сина ангелу-охоронцю / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Віра допомагає людині у важких ситуаціях і зберігає надію на щасливе майбутнє. Християни вірять, що щира молитва обов’язково буде почута на небесах. Ми публікуємо найсильніші молитви-обереги за близьких людей. Читати їх можна як у храмі, так і вдома – важливо лише щиро вірити в результат.

Молитва “Отче наш”

“Отче наш” – молитва, про яку знає кожен. Якщо ви ще не вивчили слова, то скористайтеся нашою підказкою.

Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться ім’я Твоє, хай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні. І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь.

Молитва Богородиці за дітей

Молитва за сина чи доньку вимовляється одним із батьків наодинці із собою. Важливо бути при цьому в гарному настрої та вірити в краще.

О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під покровом Твоїм моїх чад (імена), всіх юнаків, отроковиць і немовлят, хресних і безіменних, що перебувають в утробі матері.

Покрий їх ризою Твого материнства, збережи їх у страху Божому і в послуху батькам, благай Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисні знання для спасіння їхніх душ. Вручаю їх материнському нагляду Твоєму, бо Ти Мати Божа всім людським дітям.

Матір Божа, введи мене в образ Твого Небесного материнства. Зціли душевні й тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитину повністю Господу моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречисто, небесному заступництву. Амінь.

Молитва-оберіг за дітей Ісусові

Ця сильна молитва-оберіг вимовляється матір’ю біля ікони Ісуса.

Господи Ісусе Христе, Сине Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, смиренну доньку Твою (ім’я). Господи, у благодаті Своїй охороняй чадо моє (ім’я), помилуй і спаси його імені Твого заради. Господи, прости йому всі гріхи, навмисні й ненавмисні, вчинені ним перед Тобою.

Господи, настав його на істинний шлях заповідей Твоїх і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі та зцілення тіла. Господи, благослови його в домі, в полі, роботі і в дорозі, і на кожному місці володіння Твого. Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від ножа, отрути, вогню, потопу, від смертоносної хвороби і від марної смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від усяких хвороб, очисти від усяких шкідливих звичок і полегши його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать Святого Духа на багато років життя, здоров’я і здорового глузду. Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.

Господи, даруй і мені, смиренній доньці Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранки, дні, вечори і ночі імені Твоєї ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь.

Молитва-оберіг для воїна чоловіка

Владико Господи, Боже отців наших, Тебе просимо і Тебе смиренно і благаємо: почуй милостиво нашу молитву, негідних рабів Твоїх. Просимо тебе, будь поруч із рабом Твоїм (ім’я воїна) і його побратимами, і Сам будь їм помічником і заступником, і збережи їх і вдень, і вночі невразливими й неушкодженими від усякої злої напасті й хвороби, голоду, потоплення і від усякого страху. Вірним рабам Твоїм міць, силу і мужнє серце, допомогу і заступництво подаруй. Силу, і подолання над усіма ворогами милостиво подай. І з усіх боків ополченням Ангелів Твоїх огороди їх, і озброюй їх силою і захистом Чесного і Животворящого Хреста в ім’я Тебе, Господа нашого Ісуса Христа, і Всесвятого і Животворящого Твого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва за воїнів може виголошуватися не тільки дружиною. Кожен віруючий українець може помолитися за добробут і здоров’я наших захисників.

www.unian.ua