Мільярдер назвав 3 головні риси для кандидатів на посади “найвищого рівня”

Мільярдер назвав 3 головні риси для кандидатів на посади "найвищого рівня"

Мільярдер назвав ключові фактори при наймі на роботу / фото ua.depositphotos.com

66-річний мільярдер, засновник п’яти компаній Джей Чаудрі керує компанією з 7000 співробітників. Ринкова вартість Zscaler, однієї з компаній бізнесмена, станом на зараз складає 25,4 мільярда доларів. Коли Чаудрі приймає рішення про найм працівника, він керується трьома ключовими принципами, пише CNBC.

Ось на що він звертає увагу.

Пристрасть

Відео дня

На першому місці — пристрасть. “Люди, які горять своєю роботою, зазвичай більш енергійні та наполегливі”, — говорить Чаудрі. Вони мотивовані вирішувати складні завдання, і робота для них стає джерелом задоволення. Це, на його думку, призводить до кращих результатів.

Він визначає цю якість, звертаючи увагу на зацікавленість кандидата, його підготовку до інтерв’ю і якість запитань, які той ставить. Захоплені люди завжди добре підготовлені і прагнуть знайти своє місце в компанії.

Жага до навчання

Друга ключова риса — це допитливість і бажання вчитися.

“Світ постійно змінюється”, — зазначає Чаудрі. Люди, які володіють природною допитливістю, здатні швидко адаптуватися до нових умов і впроваджувати нові технології, допомагаючи компанії розвиватися.

Щоб перевірити це, Чаудрі іноді дає кандидатам завдання: провести дослідження, а потім представити свої висновки. Таким чином, він бачить, як швидко вони засвоюють нову інформацію.

Адаптивність

Третій фактор, який він цінує, — це здатність адаптуватися.

“Коли люди приходять з інших компаній, я завжди кажу їм: те, що працювало у вас раніше, може не спрацювати тут. Це інше середовище”, — говорить Чаудрі. Тому він шукає гнучких співробітників, здатних швидко освоювати нові процеси й інструменти.

Щоб оцінити адаптивність, Чаудрі запитує про досвід, коли у кандидата щось не вийшло. Він цікавиться, як той приймав рішення, що щось потрібно змінити, і як вносив корективи, щоб досягти успіху.

www.unian.ua