З початку доби – понад 90 боїв: ЗС РФ активно атакують на трьох напрямках

З 10 жовтня на фронті сталося понад 90 бойових зіткнень, найінтенсивніші бої йдуть на Лиманському, Курахівському та Покровському напрямках.

українські військові
З початку доби – понад 90 боїв: ЗС РФ активно атакують на трьох напрямках

З 10 жовтня на фронті сталося понад 90 бойових зіткнень, найінтенсивніші бої йдуть на Лиманському, Курахівському та Покровському напрямках, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

Російські війська продовжують атакувати прикордонні райони України із застосуванням артилерії та авіації. Було завдано ударів по кількох населених пунктах Сумської та Чернігівської областей, а також по ряду інших областей.

На різних напрямках фронту, таких як Харківський, Куп’янський, Лиманський та інші, українські сили успішно відбивають атаки супротивника. Особлива увага приділяється відображенню російських штурмів у районах Торецька, Покровська та Оріхівського спрямування, де ворог також застосовує авіацію.

За даними Генштабу, за минулу добу на лінії фронту сталося 149 бойових зіткнень. Українські сили продовжують оборонятися та контратакувати, завдаючи втрат російським військам. За добу було ліквідовано понад 1000 російських солдатів, а також знищено військову техніку, включаючи танки та артилерійські системи. Росія з початку війни втратила понад 665 тисяч військових. Командир 72-й ОМБр розповів про вихід із Вугледару.

ЗС РФ перетворюють Маріуполь на хаб для вивезення краденого українського майна.