Пари, які дають 5 обіцянок, назавжди залишаються разом, – експерт із 25-річним стажем

Пари, які дають 5 обіцянок, назавжди залишаються разом, - експерт із 25-річним стажем

Деякі обіцянки варто озвучувати своїй другій половинці, стверджує експерт зі стосунків / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Не всі знають, як побудувати нормальні стосунки і зберегти їх до кінця життя. Експерт зі стосунків із понад 25-річним стажем Девід Стіл стверджує, пари, які дають п’ять обіцянок, “залишаються разом назавжди”.

Перша обіцянка така – “я обіцяю любити тебе щодня”, написав аналітик у своєму матеріалі для видання Your Tango. За його словами, потрібно пояснити те, що кохання – це вибір, і ви обираєте завжди любити свою половинку.

Експерт додав, що ваша людина має почути від вас, що, попри ваш настрій чи вашу зайнятість, вона щодня заслуговує на вашу любов і увагу.

Відео дня

Ось що, за словами Стіла, варто сказати своїй людині:

“Я обираю любити тебе, навіть коли я засмучена чи розчарована… Я знаю, що любити тебе означає бути повністю присутньою, казати тобі свою правду і бути чесною та відкритою у своїх думках, почуттях, бажаннях і потребах, щоб ти повністю знав, хто я”.

Поради для здорових стосунків – ще які чотири обіцянки можна дати партнеру/партнерці:

  • Я обіцяю, що ти на першому місці. Експертка зазначила, що ваша людина має розуміти, що для вас вона найважливіша у вашому житті;
  • Я обіцяю взяти на себе відповідальність. Потрібно розуміти, що результати ваших дій на 100% залежать від того, який вибір ви зробили і як діяли, і що ваші почуття і думки – тільки ваша відповідальність. “Я знаю, що наші стосунки – це дзеркало, яке віддзеркалює мене для мене, і що моє бажання бути щасливою і почуватися коханою тобою залежить від моєї здатності дозволити собі бути щасливою і приймати твою любов”, – ось що порадив озвучити аналітик.
  • Я обіцяю сказати “так!”. Близькій людині варто показати, що ви прагнете зробити її щасливою так само, як і себе, тож хочете, щоб її потреби були задоволені.
  • За словами Стіла, п’ята обіцянка така – “я обіцяю бути твоїм героєм”. Експерт наголосив, що своїй людині необхідно сказати, що ви зобов’язуєтеся допомагати їй почуватися у фізичній та емоційній безпеці.

    Цікаві новини про стосунки – що вже повідомлялося

    Раніше експертка зі знайомств і стосунків Лорі Пінкертон розповіла, як зрозуміти, що ви подобаєтеся чоловікові чи хлопцю. За словами аналітикині, зокрема, про симпатію може свідчити те, що побачення проходило відносно легко і людина не хоче вас відпускати.

    www.unian.ua