Швидкий курячий пиріг на вечерю: Джеймі Олівер поділився лінивим рецептом з готовим тістом

Цей курячий пиріг готується за 30 хвилин / фото ua.depositphotos.com

Курячий пиріг є чудовим варіантом лінивого обіду чи вечері. Рецепт від зіркового шеф-кухаря Джеймі Олівера дозволяє швидко приготувати частування для всієї родини.

Як пише Еxpress, цей рецепт дебютував у книзі кухаря “5 інгредієнтів”. За  його словами, цей пиріг “швидкий та легкий” у приготуванні – на це піде лише 30 хвилин. Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • листкове тісто – 375 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • курячі стегна без шкіри та кісток – 600 г;
  • гриби – 350 г;
  • зелень – 30 г.
  • Розігрійте духовку до 220 градусів. Тепер приготуємо начинку. Обсмажте дрібно порізану цибулю на олії.

    Відео дня

    Дві третини стегон крупно наріжте, решту – дрібно і додайте до цибулевої сковороди. Готуйте шість хвилин або до золотистого кольору, періодично помішуючи.

    Гриби наріжте і обсмажте на сухій сковороді до золотистості, пересипте до курки, додайте зелень і перемішайте.

    Зніміть сковороду з вогню, додайте щіпку морської солі та чорного перцю, одну столову ложку червоного винного оцту та 150 мл води.

    Тісто розкатайте так, що воно було на 2 см більшим за форму. Викладіть начинку, а мучний пласт викладіть зверху. Лопаткою підгорніть трохи краї. Ножем надріжте тісто посередині, щоб виходив пар. Змастіть олією та випікайте до готовності.

    Що приготувати на вечерю

    Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо мати у своєму арсеналі швидкі та поживні страви. Шеф-кухар Джеймі Олівер створив рецепт простої пасти з сосисками.

    УНІАН розповідав, як приготувати запечену картоплю з куркою.

    www.unian.ua

    Exit mobile version