Ремонт буде дорожчим, ніж авто: 8 вживаних машин, які не варто купувати у 2025 році

Ремонт буде дорожчим, ніж авто: 8 вживаних машин, які не варто купувати у 2025 році

Названо 8 вживаних авто, які не варто купувати у 2025 році / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Найбільша перевага купівлі вживаного автомобіля – нижча ціна, що дозволить заощадити чимало коштів. Але якщо автомобіль потребуватиме дорогих вкладень, цей плюс швидко перетвориться на мінус.

Через це важливо провести дослідження при покупці вживаного автомобіля, щоб переконатися, що ви купуєте автомобіль з високими експлуатаційними характеристиками, безпекою та надійністю. Як пише ресурс GOBanking Rates, є кілька факторів, які слід враховувати при пошуку найнадійніших вживаних автомобілів.

Згідно з блогом Ghost Autosport авторемонтної компанії з Квебеку, яка спеціалізується на європейських автомобілях є три речі, які можуть надати вживаним авто перевагу:

Відео дня

  • Менша потреба в ремонті, ніж у більшості інших автомобілів.
  • Тривалий термін служби при належному обслуговуванні.
  • Високі показники безпеки.
  • Якщо ви шукаєте собі вживане автомо, але наявні варіанти не відповідають жодному з цих критеріїв, вам потрібно продовжити пошуки. Є вісім ненадійних вживаних автомобілів, які краще не купувати у 2025 році.

    Tesla Model 3

    У звіті Finance Buzz зазначається, що Tesla має репутацію авто, що потребує дорогого ремонту. До того ж часто запчастини до нього постачаються із затримками. Це може призвести до збільшення витрат, якщо вам доведеться місяцями чекати, поки прибуде потрібна деталь, і тим покладатися на інший транспорт.

    Dodge Grand Caravan 2020 року

    Dodge Grand Caravan може бути доступним варіантом для сімей, які потребують додаткового простору, але він також має серйозні недоліки. В основному вони пов’язані з безпекою. Страховий інститут безпеки дорожнього руху поставив Caravan 2020 року низьку оцінку за погані фари. Ще одна проблема: хоча автомобіль має кріплення для автокрісел, їх важко знайти або вони розташовані занадто глибоко в сидінні, щоб отримати до них доступ.

    Rivian R1T 2022 року

    Consumer Reports дає Rivian R1T низький рейтинг надійності – 22 бали – через проблеми з клімат-контролем, приводною системою та кузовним обладнанням, згідно з блогом Norman Taylor & Associates. І це при тому, що R1T не є бюджетним авто. 

    Ford Bronco Sport 2021 року

    Ford Bronco 2021 року має проблеми з двигуном, гальмами і трансмісією.

    Volkswagen Taos 2022 року

    Volkswagen Taos 2022 року випуску вже шість разів відкликався Національною адміністрацією безпеки дорожнього руху США, згідно з даними Consumer Reports. Проблеми включають передчасний знос колодок/ротора, відмову гальм, витік антифризу і перегрів.

    Jeep Compass 2023 року

    За даними Finance Buzz, модель Compass 2023 року відкликали через проблеми з електрикою. Деякі моделі також не відображають таку інформацію, як показання спідометра та попереджувальні лампочки. Крім того, попередні моделі мали проблеми з трансмісією, підвіскою та рульовим керуванням.

    Mercedes-Benz GLE 2020 року

    Незважаючи на те, що це популярний розкішний автомобіль, у моделі 2020 року було 11 відкликань, пов’язаних з проблемами з програмним забезпеченням електричної системи та електропроводкою. 

    Chevrolet Tahoe 2021 року

    Аналіз Consumer Reports показує, що Chevrolet Tahoe 2021 року має серйозні проблеми з двигуном. Тим часом версія 2022 року має вбудовану електрику, яка була “гіршою, ніж у попередні роки”.

    На які вживані авто варто звернути увагу

    Якщо ви шукаєте хороший і надійний вживаний автомобіль, експерти радять звернути увагу на Jeep Grand Wagoneer 2023 року випуску. 

    Також хорошою покупкою стане Ford F-150 Lightning. Але експерти радять придивитися до нього якнайшвидше, адже попит на електроавтомобілі зростає.

    www.unian.ua