Як зняти шкуру з червоної риби: кухар назвав найпростіший метод

Як зняти шкуру з червоної риби: кухар назвав найпростіший метод

Названо прості методи очищення лосося від шкури / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Червона риба корисна для здоров’я, але з неї важко зняти шкуру. Шеф-кухар Кару Сілман назвав найпростіший і найефективніший метод зняття шкури з цієї риби.

Для очищення лосося знадобляться гнучкий філейний ніж і дошка для обробки, пише Real Simple. За совами експерта рибу потрібно покласти на дошку м’якоттю догори і вставити ніж між нею та шкірою під невеликим кутом.

Однією рукою потрібно акуратно вести ніж, трохи похитуючи його, уздовж шкіри лосося. Іншою рукою шкіру необхідно трохи натягувати. Після такої “процедури” шкіру можна буде просто зняти з філе.

Відео дня

Як швидко зняти шкірку з лосося – ще один метод

Можна позбутися шкіри завдяки окропу. Журналісти зазначили, що знадобиться додатковий посуд – той, у якому ви закип’ятите воду, форма для випічки та решітка:

“…закип’ятіть чашку води і покладіть лосося шкірою догори на решітку, що розміщена прямо над формою для випічки. Потім повільно вилийте окріп прямо на шкіру лосося. Зачекайте, поки вода охолоне й акуратно зніміть шкіру з риби”.

Цікаві новини – що вже писали про червону рибу

Нещодавно УНІАН поділився, як зробити соковитий лаваш із червоною рибою. Для приготування такої закуски знадобляться, окрім лаваша, слабосолона червона риба, солодкий перець, листя салату, половина лимона, огірок та авокадо.

www.unian.ua