Ніжний та солодкий: крем з вершкового сиру від пекаря для тортів та десертів

Стабільний крем дуже зручний для прикрашання десертів / фото ua.depositphotos.com

Крем з вершкового сиру може бути ідеальним варіантом для тих, кому не подобаються занадто солодкі начинки. Контролюючи кількість пудри, можна підлаштувати крем під свій власний смак.

Пекар Софі Гарріс зазначила Еxpress, що вона використовує його для чизкейків та морквяних тортів. Для приготування знадобляться всього три інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • жирний вершковий сир – 200 г.
  • “Може здатися незвичайним додавати вершкове масло в крем з вершкового сиру, але це допомагає додати стабільності та різкості смаку вершкового сиру. Це також допомагає начинці зберігати свою структуру, оскільки без неї вона може розтанути і не тримати форму”, – пояснює жінка.

    Відео дня

    Для приготування збийте розм’якшене масло до пишної однорідної консистенції. Змішайте цукрову пудру та вершковий сир, поки не отримаєте однорідну на пухку масу.

    Дуже важливо просіяти цукрову пудру, оскільки будь-які дрібні грудочки вплинуть на результат.

    Потім додайте вершковий сир і повільно перемішуйте дерев’яною ложкою. Пекар порадила вливати трохи апельсинового соку або ванілі до крему, щоб додати йому глибини.

    Якщо суміш трошки рідкувата, її можна поставити у холодильник на 10 хвилин для застигання. Це полегшить його нанесення на десерти

    Що ще можна приготувати солодкого

    Раніше УНІАН розповідав, як приготувати простий шоколадний торт. Користувачі соцмереж дуже тепло прийняли рецепт і бурхливо нахвалювали його. Одна дівчина навіть сказала, що це “найкращий торт у світі”.

    На полицях вже з’явились мандарини, а тому корисним буде мати рецепт шоколадного торта від Джеймі Олівера, у складі якого є цитрусові.

    Також можна приготувати ніжний та вологий лимонний пиріг.

    www.unian.ua

    Exit mobile version