Механік назвав простий спосіб підняти вартість автомобіля під час перепродажу

Механік назвав простий спосіб підняти вартість автомобіля під час перепродажу

Водії часто не приділяють цій частині авто належної уваги / Фото – скріншот

Механік розповів, яка частина вживаного автомобіля може сильно вплинути на його вартість під час перепродажу. Він зазначив, що далеко не всі водії приділяють цьому належної уваги, передає Express.

Механік Скотті Кілмер працює з автомобілями вже понад 55 років. Він регулярно дає різні поради водіям.

Цього разу експерт згадав, як можна зберегти вартість свого автомобіля під час перепродажу, не докладаючи надто багато зусиль. Для цього слід стежити за станом лакофарбового покриття.

Відео дня

Кілмер заявив, що водіям варто регулярно наносити шар воску на кузов свого автомобіля. Так вдасться якомога довше зберігати лакофарбове покриття авто в ідеальному стані.

“Зрозумійте, фарба для кузова дуже тонка. Її товщина в середньому становить близько 105 мікрон”, – пояснив механік.

Експерт зазначив, що верхній шар фарби кузова потребує ретельного догляду. В іншому разі покриття буде тріскатися.

В Express підкреслили, що прозоре покриття на кузові автомобіля виконує роль “щита” для фарби. Попри це, з часом воно може зношуватися через вплив різних речовин.

Тому для запобігання пошкодженню лакофарбового покриття водіям варто регулярно мити свій автомобіль і наносити на його кузов свіжий шар воску. Це не тільки дасть змогу збільшити потенційну вартість авто під час перепродажу, а й подовжить його термін служби.

Інші поради механіка

Раніше механік Скотті Кілмер розповідав, яка поширена помилка водія може знищити автомобіль. Експерт наголосив, що її припускаються багато людей.

Також механік назвав запчастину для автомобіля, купівля якої може стати великою помилкою для водія. За словами експерта, у кращому разі вона припадатиме пилом і нею не користуватимуться.

www.unian.ua