Названо 5 найбільш популярних вживаних автомобілів у Британії

Названо 5 найбільш популярних вживаних автомобілів у Британії

Названо найбільш затребувані автомобілі серед британців / фото ua.depositphotos.com

Ринок вживаних автомобілів продовжує зростати, і доволі важко обрати машину, коли пропонується так багато моделей. Видання Express назвало найбільш затребувані вживані авто серед британців. 

Зазначається, що відбулося чимало змін у брендах, якими цікавляться британські автомобілісти. Списком найбільш затребуваних вживаних моделей у третьому кварталі 2024 року поділився онлайн-майданчик автомобілів Carwow, який проаналізував пошукові запити споживачів з липня по вересень 2024 року.

Найбільшим попитом користується вживана модель Renault Clio, кількість пошукових запитів щодо якої зросла на 91%. Це основа модельного ряду Renault у Великобританії з 1991 року, і на продаж виставлено багато вживаних Clio за цінами, які підійдуть для всіх категорій автомобілістів.

Відео дня

Поточне п’яте покоління моделі виробляється з 2019 року і пропонується з бензиновими, дизельними та гібридними силовими агрегатами, а також з механічною або автоматичною коробкою передач.

Ще однією моделлю, популярність якої зросла в третьому кварталі 2024 року, став Hyundai Tucson. Кількість запитів зросла на 37%, порівняно з аналогічним періодом 2023 року. Хоча це не найбільший позашляховик південнокорейського бренду, цей кросовер пропонує достатньо місця для сімей та їхнього багажу.

До того ж, остання версія Tucson отримала високу оцінку за якість збірки інтер’єру та багате оснащення.

Замикає трійку лідерів Toyota Yaris Cross. Кількість запитів зросла на 28 відсотків.

Компактний кросовер, створений на базі легендарного суперміні Yaris, має таку ж репутацію щодо якості збірки та надійності, як і решта модельного ряду Toyota. При цьому він доповнений дуже економічною гібридною силовою установкою.

Оновлена на початку 2024 року версія Toyota Yaris Cross має більш потужний силовий агрегат, а також більше систем безпеки та допоміжних засобів керування. 

Топ-5 авто, які шукають британці, виглядає так:

  • Renault Clio,
  • Hyundai Tucscon,
  • Toyota Yaris Cross,
  • Audi A3 Sportback,
  • Nissan Juke.
  • Авто, від яких варто триматися подалі

    Джейкоб Картер – досвідчений механік із освітою в галузі машинобудування, який спеціалізується на обслуговуванні, діагностиці та ремонті двигунів, назва три автомобілі, від яких варто триматися подалі.

    Опинилася в цьому списку популярна модель Volkswagen Beetle, яку неможливо не впізнати на вулиці. Але це авто має обмежений вантажний простір, і з ним важко працювати через його компактні розміри, каже спеціаліст. 

    До антирейтингу Картера потрапили і Ford Focus, які мають історію проблем з трансмісією, ремонт якої може бути дорогим. Також у них нижчий рейтинг безпеки порівняно з іншими автомобілями класу.

    www.unian.ua