Воррен Баффет назвав головну річ, у яку потрібно інвестувати для досягнення успіху

Воррен Баффет назвав головну річ, у яку потрібно інвестувати для досягнення успіху

Баффет зазначив, що ця порада може допомогти всім людям / фото – REUTERS

Воррен Баффет дав цінну пораду, яка допоможе здобути додаткову освіту, покращити свої навички або навіть відкрити власний бізнес. За словами відомого американського підприємця, завдяки цьому можна досягти успіху в будь-якій справі, пише Inc.

Воррен Баффет визнаний одним з найкращих інвесторів усіх часів і регулярно входить до числа найбагатших людей світу з чистим капіталом понад 146 млрд доларів США. Він часто дає різні поради бізнесменам-початківцям.

Одного разу в програмі Good Morning America Баффет назвав головну річ, у яку необхідно інвестувати для досягнення успіху. За словами підприємця, ця порада підійде багатьом людям.

Відео дня

“Інвестування в себе – найкраще, що ви можете зробити. Усе, що покращує ваші власні таланти. І я завжди раджу це робити студентам, старшокласникам, студентам коледжів, і, очевидно, інвестування у своїх дітей – це, до певної міри, інвестування й у себе”, – поділився Баффет.

Видання підкреслює, що підприємець пропонує інвестувати в те, що може здобути кожна людина, незалежно від свого статусу. Безперервне навчання дійсно важливе для особистісного зростання.

Також у виданні додали, що давній діловий партнер Баффета, Чарлі Мангер, говорив про те, що інвестор і сам завжди дотримується цієї поради:

“Воррен Баффет став найкращим інвестором уже з того дня, як я його зустрів, і я теж. Якби ми застигли на якомусь етапі, з тими знаннями, які в нас були, результати були б набагато гіршими, ніж зараз. Тож гра полягає в тому, щоб продовжувати вчитися, і я не думаю, що люди будуть продовжувати вчитися, якщо їм не подобається процес навчання”.

Інші цінні поради Воррена Баффета

Раніше УНІАН повідомляв, що відомий американський підприємець Воррен Баффет назвав одну деталь, яка визначає успіх або невдачу в житті. Він заявив, що оцінює свій життєвий успіх за тим, скільки людей дійсно люблять його.

Крім того, інвестор називав простий метод, який дає змогу збільшити свою цінність щонайменше на 50%. Для цього потрібно вдосконалити деякі зі своїх навичок.

www.unian.ua