“Всі були в захваті”: яке побачення є найкращим для Кейт Міддлтон та принца Вільяма

"Всі були в захваті": яке побачення є найкращим для Кейт Міддлтон та принца Вільяма

Принц Вільям і Кейт Міддлтон полюбляють відвідувати різні незвичні аукціони / фото REUTERS

Принц Вільям і принцеса Кейт здивували всіх, коли вирушили на побачення у несподіване місце. Зокрема у жовтні 2023 року вони відвідали комори аукціоністів Dreweatts, які знаходяться недалеко від їхнього віндзорського будинку, котеджу Аделаїда, пише Mirror.

Видання Daily Mail повідомило, що подружжя було “дуже зацікавленим” деякими предметами, які їм вдалося побачити. Вони оглядали незвичайну колекцію, яку зібрав покійний декоратор та антиквар Роберт Кім, якого король Чарльз взяв на роботу у 2000 році для ремонту Хайгроув і Кларенс-хаусу.

“Всі були в захваті, щоб побачити їх. Це був початок дуже великого прийому з шампанським, який аукціоністи завжди влаштовують перед серйозним побаченням”, – розповіло джерело Daily Mail.

Відео дня

У Mirror нагадали, що принцеса дуже цікавиться мистецтвом, історію якого вивчала в університеті. За словами одного з експертів, вона любить таємно відвідувати музеї та галереї, використовуючи спеціальну схему, аби залишитись непоміченою. Зокрема королівська письменниця Тіна Браун зазначила, що принцеса виїжджає задовго до 8 ранку, аби випередити журналістів, щоб вони не встигли її сфотографувати. 

Браун у своїй книзі “The Palace Papers” пише, що Кейт робить це для того, аби “підживлювати своє внутрішнє життя”, а також для того, щоб мати можливість вільно виходити на вулицю та займатися тим, що їй подобається. 

“Хоча цей трюк спрацьовує в більшості випадків, одного разу королівська особа була помічена на виставці Девіда Хокні в Королівській академії здивованим шанувальником. Як повідомляється, Кейт зізналася: “Я сумую за своєю історією мистецтва. Це те, що я роблю, щоб відволіктися””, – йдеться у матеріалі.

У Mirror підкреслили, що Кейт не просто є шанувальницею мистецтва, а й сама є художницею. Крім того, що вона фотограф, принцеса дуже любить малювати. 

“На обкладинці орденської грамоти талановита королівська особа намалювала церкву Святого Марка, де проходила церемонія, на обкладинці орденської грамоти”, – нагадали у виданні.

Королівська родина Великої Британії – останні новини

Раніше колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у своїх мемуарах написав, що покійна королева Єлизавета II хворіла на рак кісток в останні роки свого життя. Також у своїй книзі він згадав свою останню зустріч з монархом. 

Також королівський шеф-кухар Даррен МакГрейді розповів про улюблену страву покійної королеви. За його словами, такою стравою був простий сендвіч. 

www.unian.ua