Смерті списуються на війну: розвідка оприлюднила нове перехоплення розмов росіян

Українська розвідка опублікувала перехоплення розмови, що підтверджує, що у Росії випадкові смерті списуються на бойові дії.

Ілюстративне зображення
Смерті списуються на війну: розвідка оприлюднила нове перехоплення розмов росіян

Українська розвідка опублікувала перехоплення розмови, що підтверджує, що у Росії випадкові смерті списуються на бойові дії, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

У розмові мешканець Білгородської області та співробітник швидкої обговорюють смерть російського солдата, який загинув у ДТП на мопеді. Незважаючи на те, що його загибель не пов’язана з війною, його поховають як загиблого під час виконання.

Раніше українська розвідка також перехопила розмови російських солдатів у Курській області, де вони обговорювали підготовку до зустрічі військових із КНДР. До кожного загону з 30 північнокорейських солдатів приставлять трьох російських військових та перекладача. Режим РФ продовжує ховати реальні втрати у війні з Україною. За даними Генштабу ЗСУ, Росія втратила понад 689 тисяч солдатів. ХАМАС, ймовірно, призначить нового лідера з-за меж Гази після смерті Сінвара.

Після смерті Пригожина кількість найманців у ПВК “Вагнер” зменшилася вдесятеро.