У Ростовській області через атаку дронів палають резервуари з нафтопродуктами (відео)


У Ростовській області через атаку дронів палають резервуари з нафтопродуктами (відео)

Фото: у російському місті Азов під Ростовом через атаку дронів палаж нафтооб’єкт (Getty Images) Автор: Володимир Костирін

У Ростовській області (Російська Федерація) у ніч проти 18 червня сталася атака із застосуванням безпілотників, внаслідок чого спалахнув нафтооб’єкт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал губернатора Ростовської області Василя Голубєва.

За словами російського чиновника, цей вогняний інцидент стався в Азові, де “внаслідок атаки БПЛА спалахнули резервуари з нафтопродуктами”.

Також ростовський губернатор каже, що попередньо жертв в результаті події немає, пожежники намагаються загасити відкрите полум’я.

“Підрозділом МНС організовано гасіння відкритого вогню. На місце виїхав керівник обласного департаменту у справах ГО та НС”, – йдеться в його публікації.

Між тим в мережі вже з’явилося відео та фото потужної пожежі в місті Азов після атаки безпілотників. Додамо, за даними росЗМІ та Telegram-каналів, перед загорянням резервуара з нафтопродуктами місцеві жителі чули п’ять вибухів.


У Ростовській області через атаку дронів палають резервуари з нафтопродуктами (відео)

Вибухи в Ростовській області через атаки дронів

Нагадаємо, перед тим в ніч проти 15 червня у Ростовській області Росії лунали вибухи. Тоді місцевий губернатор заявляв про нібито атаку дронів та роботу протиповітряної оборони.

Крім того, вночі 14 червня у Ростовській області також чули вибухи. Росіяни скаржилися на проблеми зі світлом у місті Морозовськ та інших населених пунктах.

Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов повідомив, що Україна вночі 14 червня атакувала аеродром у Морозовську. Для удару по авіабазі, яка розташована за 240 км від фронту, використали щонайменше 70 дронів.

Додамо, у ніч проти 17 червня російські Telegram-канали писали про потужні вибухи у Ростовській, Липецькій та Воронезькій областях. Так, у Ростові через атаку дронів нібито було пошкоджено підстанцію, в місті зникло світло.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua