Партія влади у Грузії образилась на нардепа Гончаренка

Гончаренка назвали “ніким” і пригадали його колишню проросійську позицію.

Партія влади у Грузії образилась на нардепа Гончаренка

Гончаренко запропонував внести Іванішвілі до українського санкційного списку (ілюстративне фото)

Депутат парламенту від “Грузинської мрії” Алуда Гудушаурі розкритикував українського нардепа Олексія Гончаренка через його заклики включити в український санкційний список мільярдера Бідзіну Іванішвілі.

Про це повідомляє Newsgeorgia.

“Він – ніхто, крім того, що Гончаренко був свого часу носієм російських інтересів, тому ми не витрачатимемо час на дурниці Гончаренка, і більше того, не в наших інтересах відповідати йому всерйоз”, – заявив Гудушаурі.

Депутат Давид Матикашвілі порадив Гончаренку “подивитися на свою країну” та “свої гріхи”. 

Підписуйтесь на наш Youtube канал

“Цілком аморальна спроба залучити Грузію у військові дії провалилася і не увінчалася успіхом, і тепер вони стоять і мовою без кісток поширюють брехню та дезінформацію та брехню”, – сказав Матикашвілі.

Раніше Олексій Гончаренко на закритому засіданні Верховної ради спитав, чому Бідзіну Іванішвілі досі не внесено до списків санкцій з боку України, хоча той на замовлення Путіна знищує незалежність Грузії.

Гончаренко вважає, що курс влади Грузії є “прямим викликом безпеки в Чорноморському регіоні”.

  • 24 червня керівники МЗС країн-членів Євросоюзу мають обговорити можливі санкції проти Грузії через її закон про “іноагентів”.
  • Цього місяця США вдалися до санкцій проти представників керівної партії “Грузинська мрія”, які нав’язують країні антизахідний курс та були причетні до силових розгонів мітингів проти ухвалення закону про “іноагентів”.

  • Грузинський парламент розпочинає комітетське обговорення пакету законопроєктів щодо сімейних цінностей та “ЛГБТ-пропаганди”. 

lb.ua