Байден повідомив донорам партії, що не збирається зніматись з виборів, – ЗМІ

Джо Байден вважає себе найкращою кандидатурою, щоб перемогти Трампа. 

Байден повідомив донорам партії, що не збирається зніматись з виборів, - ЗМІ

Президент США Джо Байден відповідає на запитання журналістів у Вашингтоні, 30 Червень 2023.

Президент США Джо Байден провів приватну розмову зі своїм Національним фінансовим комітетом, до якого входять сотні провідних донорів і постачальників демократів.

Про це повідомляє Politico.

“У мене є одна робота, і це перемогти Дональда Трампа. Я абсолютно впевнений, що я найкраща людина, яка зможе це зробити. Отже, ми закінчили говорити про дебати, настав час взяти Трампа наприціл”, — сказав Байден.

Він наголосив, що демократи мають приблизно 40 днів до з’їзду і 120 днів до виборів. Отже, вони не можуть більше витрачати час на відволікання.

Підписуйтесь на наш Tелеграм канал

Таким чином, на думку видання, Байден та його союзники працюють, щоб “зупинити дезертирство в партії”.

На зустрічі Байден сказав, що його стратегія полягає в “атаці, атаці, атаці”, і кілька разів повторив, що не збирається виходити з перегонів: “Я вам кажу, люди, я нікуди не піду. Я в цьому до кінця, і я збираюся перемогти Трампа.”

Втім, в середовищі донорів все ще залишається стурбованість і розчарування щодо здатності Байдена перемогти Трампа в листопаді.

Один з донорів зазначив, що від багатьох чує думку, що Байден має піти, в той час як протилежної думки дотримуються не багато демократів. А деякі навіть говорять, що не будуть більше давати гроші.

  • Байден заявив, що змусити його зняти кандидатуру може “тільки Всевишній Господь”. 
  • Президент США Джо Байден провів онлайн-зустріч з членами свого передвиборчого штабу, під час якої запевнив їх у незмінності планів щодо переобрання на другий термін.
  • Донори Демократичної партії переконані, що Байдену варто все ж припинити участь у виборах і поступитися місцем іншому кандидату.

  • Проте чинний президент отримав підтримку губернаторів-однопартійців.

lb.ua