У Берліні обстріляли офіс місцевого депутата від партії Шольца


У Берліні обстріляли офіс місцевого депутата від партії Шольца

Фото: у Берліні обстріляли офіс місцевого депутата від партії Шольца (facebook.com/larsduesterhoeft1981) Автор: Іван Носальський

Невідомі в ніч проти 6 серпня стріляли в офіс депутата від Палати представників Берліна від району Обершьонвайде Ларса Дюстергофта.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на німецького депутата у Facebook.

За словами депутата від партії СДПН, в його офіс здійснили чотири постріли. Також на стіні будівлі написали фразу: “Ми засуджуємо Німеччину за геноцид”.


У Берліні обстріляли офіс місцевого депутата від партії Шольца

Фото: напис на будівлі офісу Дюстергофта (facebook.com/larsduesterhoeft1981)

Політик упевнений, що такі дії були викликані “ситуацією на Близькому Сході”. На цьому фоні він розкритикував уряд Німеччини, який підтримує ізраїльську владу у бойових діях на території Сектору Газа.

“Стрілянина на моє фото і гасла на стіні будівлі – це злочинні дії, які глибоко мене зачіпають і шокують. Що буде далі – хтось встане переді мною з пістолетом і натисне на курок?” – написав він.

Нагадаємо, у травні ліві екстремісти підпалили дачний будиночок глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера.

Вони звинуватили німецьку компанію у тому, що вона нібито наживається на війні росіян проти України. Зазначимо, що Rheinmetall активно підтримує українських захисників та постачає їм озброєння.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua