Республіканці стурбовані, що Трамп не може влаштувати “ефективні атаки” на Гарріс

Стратеги та донори сумніваються, що республіканець зможе повернути імпульс, втрачений через Камалу Гарріс.

Дональд Трамп і Камала Гарріс

Дональд Трамп стикається з сумнівами з боку республіканців, включно зі стратегами і донорами, щодо його стратегії з переобрання на посаду президента США у листопаді. Вони стурбовані тим, що він не зможе повернути імпульс, втрачений через Камалу Гарріс останніми тижнями, пише The Financial Times.

FT зазначає, що республіканці не панікують з приводу шансів Трампа, але стурбовані його нездатністю організувати ефективні атаки на віцепрезидентку та його підтримкою маргінальних політиків, таких як Роберт Ф. Кеннеді-молодший та Тулсі Габбард.

“Якщо він продовжить йти цим шляхом, він програє. Єдиний спосіб залучити тих виборців, які йдуть до Гарріс …це змінити стратегію”, ‒ заявив виданню Ерік Левін, нью-йоркський юрист у справах про банкрутство та відомий донор Республіканської партії.

Підписуйтесь на наш Tелеграм канал

Занепокоєння серед союзників відображає значну зміну проти липня, коли Трамп мав значну перевагу в опитуваннях над президентом Джо Байденом і ледве врятувався від замаху на вбивство. Його прихильники були переконані у перемозі Трампа на голосуванні в листопаді.

Однак Гарріс мобілізувала базу своєї Демократичної партії після заміни Байдена, випередила Трампа в опитуваннях і виграла від різкого збільшення пожертвувань.

Сотні колишніх співробітників Буша, Маккейна і Ромні підтримали Камалу Гарріс

  • Раніше Трамп та Гарріс досягли домовленості про вимкнені мікрофони на дебатах 10 вересня. Дебати відбуватимуться стоячи, кандидати не можуть приносити нотатки чи “шпаргалки”. 

lb.ua

Exit mobile version