Трамп пригрозив судом керівникам виборчкомів за “фальсифікування”

Виборчі адміністратори США та компанія Камали Харріс засудили Дональда Трампа за погрози на адресу членів виборчих комісій.

Дональд Трамп
Трамп пригрозив судом керівникам виборчкомів за "фальшування"

Виборчі адміністратори Сполучених Шатів Америки та компанія Камали Харріс засудили Дональда Трампа за погрози на адресу членів виборчих комісій. Загрози, які будуть виконані, якщо вони нібито братимуть участь у фальсифікаціях на виборах 2024 року, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Reuters.

Колишній лідер США у соціальній мережі Truth Social пригрозив судовим переслідуванням чиновників, юристів та інших осіб, звинувачуючи їх у нечесності. Реакція на дії Дональда Трампа була швидкою. Представники виборчих комісій назвали дані загрози небезпечними та здатними провокувати насильницькі дії.

Адріан Фонтес з Арізони назвав слова Трампа “тиранічними”, а представник кампанії Харріс заявив, що погрози Трампа стають дедалі екстремальнішими. Дональд Трамп продовжує стверджувати, що його поразка на виборах 2020 року сталася через фальсифікації, що вже призвело до погроз на адресу виборчих працівників. Вирок Трампу за виплату грошей порнозірці відкладено до закінчення виборів.

Трамп і Харріс бачать у Пенсільванії головне поле битви за президентство США.