У Брянській області пролунали вибухи через “масовану атаку” дронів

На території Брянської області сталися вибухи через удар безпілотних літальних апаратів та спрацювала система протиповітряної оборони.

Пожежники Росії
У Брянській області пролунали вибухи через "масовану атаку" дронів

На території Брянської області сталися вибухи через удар безпілотних літальних апаратів та спрацювала система протиповітряної оборони. Є влучення дрону біля одного з об’єктів копання “Роснефть”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на губернатора Брянської області Олександра Богомаза та місцеві паблики.

Губернатор Брянської області заявив, що сили протиповітряної оборони продовжують відбивати масовану атаку. Він заявив про ліквідацію трьох дронів, а після опівночі місцеві паблики знову почали повідомляти про нові вибухи.

Один із безпілотників вибухнув біля заправки “Роснефти”, проте, точне місце не вказано. За інформацією Богомаза, ППО знищила 21 безпілотник за годину, постраждалих та руйнувань немає. У Брянській області, як і в інших регіонах біля кордону з Україною, регулярно відбуваються атаки з безпілотників та вибухи на різних об’єктах, включаючи електропідстанції. У Росії вже скаржилися на атаку дрона в Брянській області.

У Тульській області скаржаться на атаку дронів на паливно-енергетичний комплекс.