Стрілянина поблизу Трампа стане новою темою пропаганди Росії проти України

Вчорашній замах на кандидата Дональда Трампа може стати темою для російської пропаганди, яка, ймовірно, поширюватиме теорії про "український слід".

Дональд Трамп
Стрілянина поблизу Трампа стане новою темою пропаганди Росії проти України

Вчорашній замах на кандидата Дональда Трампа може стати темою для російської пропаганди, яка, ймовірно, поширюватиме теорії про “український слід”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram-канал керівника Центру протидії дезінформації Андрія Коваленка.

Підозрюваний у замаху нібито підтримував Україну та полк “Азов”, і окрім цього відвідував Київ. Його пов’язують із організацією, що займається постачанням зброї в Україну та Тайвань. Коваленко зазначив, що російська пропаганда вже почала розробляти хибні теорії на цю тему.

15 вересня неподалік гольф-клубу, де знаходився Трамп, Секретна служба помітила озброєного чоловіка та відкрила по ньому вогонь. Ним виявився Раян Уеслі Рут, громадянин США. ФБР розглядає це як спробу замаху.

Віце-президент Камала Гарріс засудила політичне насильство та висловила занепокоєння з приводу інциденту. Зеленський відреагував на стрілянину біля Трампа.

Вже відомо як дебати вплинули на рейтинги Гарріс і Трампа.