Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, – The Atlantic


Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

Фото: російський диктатор Володимир Путін (Getty Images) Автор: Наталія Кава

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його густі, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині.

Про це повідомляє РБК-Україна зпосиланням на The Atlantic.

Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише автомобілями. А ось його гості повинні перебувати на карантині перед зустріччю з ним. Це пов’язано з тим, що Путін “любить життя і одержимий ідеєю безсмертя”.

Варто зауважити, що російському диктатору невдовзі виповниться 72 роки. При цьому середня тривалість життя чоловіків у Росії – 67 років.

За даними видання, російське МОЗ вимагає від науково-дослідних інститутів звітів щодо розробок у галузі боротьби з сенсорними та когнітивними розладами. Вони також вивчають методи боротьби з клітинним старінням, остеопорозом та спробами зміцнити імунну систему.

“Одержимість президента конфіденційністю можна частково пояснити тим, скільки зараз росіяни знають про особисте життя його улюбленого диктатора Йосипа Сталіна”, – сказано у статті.

Раніше РБК-Україна писало про те, що на думку російського опозиціонера Івана Преображенського, у разі смерті Путіна у Росії почнеться конфлікт правлячих еліт. Але з ймовірністю на 70% внаслідок цього конфлікту владу захопить не найагресивніший, а один із існуючих кланів, який деякі інші клани знищить, а з іншими домовиться.

Варто зауважити, що керівник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що йому відомо про замахи Володимира Путіна. Але спроби поки що невдалі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua