В Ізраїлі пообіцяли “смертоносну, точну та несподівану” відповідь Ірану

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що відповідь на недавню ракетну атаку Ірану буде "смертоносною, точною і несподіваною".

Йоав Галлант
В Ізраїлі пообіцяли "смертоносну, точну та несподівану" відповідь Ірану

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що відповідь на недавню ракетну атаку Ірану буде “смертоносною, точною і несподіваною”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Sky News.

Йоав Галлант наголосив, що ворог заплатить високу ціну за свої дії, і удар буде настільки несподіваним, що нападники не встигнуть усвідомити, що сталося. Конфлікт між Ізраїлем та Іраном загострюється. В останні місяці Ізраїль ліквідував низку лідерів ісламістських угруповань, які підтримує Іран. 27 вересня ВПС Ізраїлю знищили лідера “Хезболли” Хасана Насраллу у передмісті Бейрута.

У відповідь 1 жовтня Іран запустив близько 200 ракет по Тель-Авіву та іншим містам Ізраїлю. Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху пообіцяв жорстку відповідь і не виключив ударів по нафтових та ядерних об’єктах Ірану. Макрон закликав уникати подвійних стандартів щодо воєн в Україні та Ізраїлі.

Нетаньягу звинувачують у нездатності домогтися звільнення заручників.