В аеропорту Нижнього Новгорода вводили план “Килим”: всі рейси були скасовані

Вранці в аеропорту Нижнього Новгорода було введено план "Килим", який тимчасово зупинив вильоти та прийом рейсів.

Літак
В аеропорту Нижнього Новгорода вводили план "Килим": всі рейси були скасовані

Вранці в аеропорту Нижнього Новгорода було введено план “Килим”, який тимчасово зупинив вильоти та прийом рейсів, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

За повідомленнями російських Telegram-каналів, це пов’язано із можливою загрозою атаки дронів. Один із рейсів, що прибуває з Калінінграда, перенаправили до Москви. Аеропорт був закритий приблизно з 5 ранку та відновив роботу близько 7 години. Росавіація підтвердила тимчасове обмеження польотів, але причин не уточнила.

Тієї ж ночі невідомі дрони атакували об’єкти в Єфремові Тульської області, що викликало пожежу на заводі синтетичного каучуку. Місцеві жителі також повідомили про падіння дронів поблизу ТЕЦ. Влада уточнила, що постраждали два спиртзаводи в Єфремові та селищі Лужківський Суворівського району.

Крім того, внаслідок нічних атак стався вибух та пожежа на підприємстві “Біохім” у Тамбовській області. Також зафіксовано спалах на промисловому об’єкті в Воронезькій області, посилюючи побоювання з приводу часткових дронових атак на території Росії. Хусити запустили ракету по аеропорту Тель-Авіва, коли Нетаньягу повертався до Ізраїлю.

Британський уряд погодив розширення аеропорту Лондон-Сіті.