Підозрювані у теракті у Підмосков’ї хотіли перетнути кордон з Білоруссю, − посол РБ у Росії

“Основним завданням минулої ночі було не дати піти терористам піти через наш спільний кордон. Таке завдання виконано”. 

Білоруські спецслужби допомагали росіянам виконати завдання не дати підозрюваним у теракті у Підмосков’ї перетнути кордон країн. 

Про це заявив посол Білорусі у Росії Дмитро Крутой, пише belta.by.

“Активна взаємодія відучора здійснюється по лінії спеціальних служб. Керівник Комітету державної безпеки перебуває на прямому зв’язку зі своїм колегою. І фактично основним завданням минулої ночі було не дати піти терористам піти через наш спільний кордон. Таке завдання виконано. Було введено максимальні заходи безпеки”, − сказав Крутий.

Підписуйтесь на наш Google News

  • За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, заява Путіна про те, що українська сторона “готувала вікно” для того, щоб підозрювані у теракті у Підмосков’ї могли перетнути державний кордон, “не витримує жодної критики”.
  • Кількість жертв стрілянини у Підмосков’ї зросла до 133. Госпіталізовано більше 100 постраждалих, 60 із них − у важкомустані.
  • BBC написало з посиланням на джерела, що заява “Ісласької держави” про взяття на себе відповідальності за теракт відповідає дійсності. У розвідці стверджують, що про намір ІДІЛ атакувати Росію було відомо ще з листопада минулого року.
  • МЗС України відкинуло звинувачення російських чиновників у причетності нашої країни до стрілянини в Підмосков’ї.
  • Ще 9 березня в посольстві США в Росії попереджали про неминучий напад екстремістів на Москву і закликали своїх громадян виїхати з російської території.

lb.ua

Exit mobile version