До чого готується Путін після проведення “виборів” у Російській Федерації?

Після того, як були проведені "вибори" в РФ, Путін зосередився на можливому протистоянні Європейському Союзу та Альянсу НАТО.

Після того, як були проведені “вибори” президента Російської Федерації, Володимир Путін зосередився на можливому протистоянні Європейському Союзу та Альянсу НАТО, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Security talks.

Вадим Скибицький заявив, що стратегія Російської Федерації щодо української держави залишилася такою ж, якою була від початку повномасштабного військового вторгнення. Передусім планується повна окупація Донецької та Луганської областей України. Російська армія при цьому продовжує ініціювати активні штурмові операції.

У той же час після того, як були проведені “вибори” в Росії, Володимир Путін зосередився на тому, щоб протистояти Заходу.

“Він пройшов цей етап. Він затвердив свою владу на території Російської Федерації. Тепер він підвищує активність армії, що може бути показником підготовки до протистояння Європі та НАТО”, – заявив представник ГУР.

СБУ допомогла викрити потужну мережу впливу кума Путіна Медведчука в ЄС.

Exit mobile version