Microsoft повністю припинить підтримувати старі версії Office, аналоги від Google

Microsoft зробила оголошення, що незабаром буде завершена підтримка деяких програмних пакетів Office 2016 та Office 2019.

Microsoft зробила оголошення, що незабаром буде завершена підтримка деяких програмних пакетів Office 2016 та Office 2019. Це відбудеться 14 жовтня 2025 року, повідомляє “Кіровоград Кропивницький“.

Microsoft планують припинити підтримку Office 2016 та Office 2019. Користувачі, які не мають можливості оновити софт, можуть зіткнутися з питанням про альтернативи. Головним конкурентом для Office є безкоштовні альтернативи від Google. Google документ, таблиці, презентації. Це інструменти онлайн, які дозволяють користуватися основним функціоналом Office в режимі онлайн.

Google Документи дозволяють користувачам редагувати текстові документи у браузері. Також Google Документи, як і інші продукти Google Workspace, мають можливість редагування та перегляду кількома користувачами.

Таблиці Google дозволяють створювати таблиці онлайн. Цей продукт має потужний базис для організації даних та розрахунків.

Google Презентації використовують для створення та редагування презентацій за допомогою вбудованих інструментів.

Користувачі можуть завантажувати результати своєї роботи у різних форматах, зокрема форматах для Microsoft Office.

Російські хакери в лютому збільшили кількість атак на сервіси Microsoft.