Як у WhatsApp відправити фото та відео у високій якості?

WhatsApp, одна з найпопулярніших програм для спілкування з іншими користувачами Інтернету у світі. Воно зробило крок вперед в області надсилання мультимедійних файлів.

WhatsApp, одна з найпопулярніших програм для спілкування з іншими користувачами Інтернету у світі. Воно зробило крок вперед в області надсилання мультимедійних файлів. Воно додало підтримку передачі даних файлів у високій якості, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Lifehacker.

З недавніми оновленнями Meta впроваджує можливість надсилати фотографії та відео у форматі HD за замовчуванням. Після оновлення програми всі файли автоматично передаватимуться у високій якості. Щоб перевірити цю функцію, потрібно зайти в налаштування, вибрати “Сховище та дані”, а потім знайти “Якість надсилання медіафайлів”. Потрібно вибрати “Якість HD”.

Хоча WhatsApp і пропонує можливість надсилання медіафайлів у HD, це не означає повну відсутність стиснення. Відео передаватиметься з максимальною роздільною здатністю 720p, навіть якщо оригінал записаний у 1080p або 4K. Це краще, ніж стандартна роздільна здатність 480p, але все ж таки поступається вихідній якості.

Раніше у роботі WhatsApp стався збій.