Skoda готує новий кросовер Kylaq за 10 тисяч доларів: опубліковано перші фото

Skoda готується представити свій компактний кросовер під назвою Kylaq, розроблений спеціально для індійського ринку.

Skoda готує новий кросовер Kylaq за 10 тисяч доларів: опубліковано перші фото

Skoda готується представити свій компактний кросовер під назвою Kylaq, розроблений спеціально для індійського ринку. Назва, що означає “кристал” на санскриті, була обрана влітку через публічне голосування, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на прес-службу Skoda.

Автомобіль довжиною 3995 мм побудований на платформі MQB-A0-IN, як і Skoda Kushaq, але з укороченою колісною базою – 2566 мм. Kylaq стане першою моделлю із двигуном внутрішнього згоряння у новому фірмовому стилі Modern Solid, раніше використаному в електромобілі Skoda Elroq.

У базовій комплектації кросовер отримає шість подушок безпеки та ESP, а серед опцій – електропривод та вентиляція передніх сидінь. Kylaq оснащується 1.0-літровим трициліндровим турбомотором на 115 к.с., з переднім приводом та вибором між механічною коробкою або шестиступінчастим автоматом. Офіційна прем’єра пройде 6 листопада, а старт продажів намічено на березень 2024 року. Очікувана ціна базової версії становитиме близько 850 тисяч рупій (10 тисяч доларів). У Кропивницькому на перехресті з круговим рухом сталася ДТП.

У Кропивницькому на Ковалівському мосту зіткнулися BMW та Skoda.

Exit mobile version