У ТЦК йти не потрібно: у “Дії” запустили рекрутинг до Армії дронів

Українці можуть приєднатися до підрозділів операторів дронів через додаток "Дія", обравши потрібний напрямок - від оператора дронів до інженера.

Військовий із дроном
У ТЦК йти не потрібно: у "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів

Українці можуть приєднатися до підрозділів операторів дронів через додаток “Дія”, обравши потрібний напрямок – від оператора дронів до інженера, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Подати заявку можна лише за кілька кліків, без відвідування ТЦК та медичної комісії. Після подання заяви кандидат має пройти співбесіду і підписати контракт. Базова підготовка проходитиме за обраною спеціальністю. Федоров порівняв рекрутинг у Діі з пошуком роботи на сайті вакансій. Користувачі можуть вибрати бригаду або підрозділ та подати одну або кілька заяв.

Міноборони вже сертифікує приватні школи операторів дронів, щоб збільшити кількість кваліфікованих спеціалістів. Рекрутинг у “Дії” став наступним кроком у розвитку Армії дронів, яка вже навчила тисячі операторів та укомплектувала сотні ударних рот. Щоб вступити в Армію дронів через “Дію”, необхідно оновити програму, зайти в розділ “Сервіси” та вибрати “Вступити в Армію дронів”. На Волині працівник ТЦК на смерть збив жінку.

ТЦК перевіряли документи на концерті у Броварах і ходили по кафе Одеси.