В Україні спалахує скандал навколо вручення повістки журналісту «Слідство.інфо»

На території української держави набирає обертів скандал навколо вручення співробітниками територіального центру комплектації повістки журналісту "Слідство.інфо".

На території української держави набирає обертів скандал навколо вручення співробітниками територіального центру комплектації повістки журналісту “Слідство.інфо”. Після того, як Служба безпеки України, а також Міністерство оборони відреагували на цей інцидент, розібратися в ситуації так само пообіцяли у Збройних силах, повідомляють “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram-канал Командування Сухопутних військ ЗСУ.

6 квітня 2024 року на каналі “Слідство.Інфо” було опубліковано матеріал про те, що журналісту цього проекту вручили повістку. Це зробили представники одного із районних ТЦК Києва. Матеріал поширився у соціальних мережах та набув суспільного резонансу.

Командування дало повідомлення про те, що на даний момент за цим фактом ведеться службова перевірка для того, щоб встановити повні обставини, в яких сталася подія.

Нагадуємо, чоловік відмовився від повістки, бо “має трьох неофіційних дітей”.