Сирський провів важливу розмову з командувачем військ США в Європі: деталі


Сирський провів важливу розмову з командувачем військ США в Європі: деталі

Олександр Сирський та Крістофер Каволі

Військові командувачі обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів важливу розмову з головою Європейського командування Збройних сил США та верховним головнокомандувачем збройних сил НАТО у Європі Крістофером Каволі.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Сирський розповів Каволі про розвиток подій на фронті та нагальні потреби України, зокрема в сучасних засобах ППО, артилерії і боєприпасах та важкій бронетехніці.

Військові командувачі обговорили посилення військово-технічної співпраці зі США та іншими союзниками, зміцнення українських засобів ППО, поповнення боєприпасів. А ще сторони обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою.

“Подякував США та партнерам з НАТО за підтримку України, особливо у сферах, які сьогодні найбільше впливають на посилення обороноздатності України. Розмова відбулася, як завжди, у дружній, конструктивній обстановці. Продовжуємо нашу співпрацю”, – процитували у Генштабі Сирського.

До слова, спікер Палати представників США Майк Джонсон повідомив своїм колегам, що винесе законопроєкт про допомогу для України на остаточне голосування 20 квітня.

Читайте також:

  • Ситуація жахлива, Україна може програти: Business Insider про критичний дефіцит снарядів на фронті
  • Допомога Україні від США: Джонсон пропонує гроші та ракетні комплекси ATACMS
  • Шарль Мішель наголосив, що постачання зброї до України має стати питанням днів

tsn.ua