Поліція відреагувала на стрілянину за участю працівників закарпатського ТЦК

Поліція ініціювала розслідування щодо конфлікту за участю працівників територіального центру комплектації та соціальної підтримки на території Закарпаття.

Поліція ініціювала розслідування щодо конфлікту за участю працівників територіального центру комплектації та соціальної підтримки на території Закарпаття. Працівникам військового комісаріату навіть довелося почати стріляти у повітря, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на поліцію Закарпатської області.

“Вчорашнім вечором біля входу на територію Виноградівського ТЦК та СП зібралася група людей. Орієнтовно, їх було десять. Вони порушували публічний порядок та вчиняли дії хуліганської спрямованості”, – сказано в повідомленні.

Співробітники поліції, які прибули на місце, з’ясували, що представники поселення з села Онок таким чином демонстрували своє невдоволення мобілізацією двох своїх товаришів.

Коли цивільні намагалися силою відчинити ворота ТЦК співробітникам довелося зробити попереджувальні постріли у повітря. Винним у скоєнні хуліганства загрожує строк до 7 років за статтею 296 частини 4 Кримінального кодексу України.

У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК.