Путіну влаштували зустріч із “вдячною родиною” з Маріуполя


Путіну влаштували зустріч із “вдячною родиною” з Маріуполя

Президент РФ Володимир Путін під час відеозв'язку з родиною із Маріуполя / Фото: скриншот з відео

Про протести невдоволених побутовими умовами в місті маріупольців, які стояли на вулиці під час цього прямого відеозв’язку з кремлівським диктатором, ніхто не згадав.

У тимчасово окупованому місті Маріуполі Донецької області багатодітну родину змусили дякувати президентові Російської Федерації Володимирові Путіну за “відновлення” зруйнованого війною міста.

Про це повідомили у Маріупольській міській раді.

Характерно, що люди, яких привели у студію для онлайн-спілкування з господарем Кремля, який розв’язав руйнівну війну в Україні, не змогли самостійно назвати “здобутків” окупаційної влади в Маріуполі.

“Під час відеозустрічі російський диктатор спитав родину з окупованого міста, як їм Маріуполь. Родина відповіла, що усе “відновлюється” та “відчуваються зміни”. Ось правда не уточнили, які саме. Тож Путін сам розповів про нібито новий транспорт та зміни у системах освіти та охорони здоров'я”, – повідомили в Маріупольській міськраді. 

До речі, як зазначили у повідомленні, про протести невдоволених побутовими умовами в місті маріупольців, які стояли на вулиці під час цього прямого відеозв’язку з кремлівським диктатором, ніхто не згадав.

“Не розповів очільник держави-терориста і про постійні пориви, відсутність світла, води та тепла у багатьох будинках. Про це майже щодня пишуть місцеві жителі у чатах, але диктатору показують лише тих, хто скаже, що все  “добре”, – наголосили в Маріупольській міськраді.

Нагадаємо, окупанти за два роки не спромоглися налагодити комунальну інфраструктуру у Маріуполі. Взимку більшість будинків не опалювалися, є проблема з подачею води та електроенергії. Ба більше, будинки, які можна було відремонтувати, просто зносять, а компенсації містянам не виплачують.

tsn.ua