На Сумщині хочуть створити ще дві військові адміністрації

Рада оборони Сумської області підтримала створення ще двох міських військових адміністрацій – Великописарівської та Середино-Будської.

Дороговкази
На Сумщині хочуть створити ще дві військові адміністрації

Рада оборони Сумської області підтримала створення ще двох міських військових адміністрацій – Великописарівської та Середино-Будської, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook Сумський ОВА.

Володимиру Артюху, начальнику Сумської обласної військової адміністрації надійшли звернення відповідного характеру від Охтирської та Шосткинської районних військових адміністрацій.

Основна причина – невиконання законних обов’язків керівникам Великописарівської та Середино-Будської громад. Раніше стало відомо про те, що лідера Середино-Будської громади було затримано і звинувачують у державній зраді. У Сумщині через дії російської армії раніше загинула дитина.

“В результаті – населення громад не захищене. Загроза життю та здоров’ю громадянам залишається. Люди не отримують належної допомоги та послуг, не виконуються заходів щодо евакуації. Між державними органами влади немає жодної взаємодії.”, – заявили в ОВА.

Нагадаємо, на Сумщині пролунав 61 вибух.