Росіяни вдарили по Краматорську, поранено п’ятьох людей

22 вересня російські війська завдали удару по Краматорську, що призвело до пошкодження житлових будинків та автомобілів, а також до поранень кількох людей.

Дороговказ Краматорськ
Росіяни вдарили по Краматорську, поранено п'ятьох людей

22 вересня російські війська завдали удару по Краматорську, що призвело до пошкодження житлових будинків та автомобілів, а також до поранень кількох людей, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна.

Як повідомив Філашкін, внаслідок обстрілу постраждали п’ятеро людей, серед яких 16-річна дівчина, яка перебуває у тяжкому стані. Пошкоджено чотири будинки та два автомобілі.

Окрім Краматорська, під ударом опинився Слов’янськ, де російські сили скинули 250 кілограмову авіабомбу на приватний сектор. Бомба потрапила до будинку, з-під завалів якого рятувальники розблокували жінку. Ще дві її сусідки зазнали травм. Начальник міської військової адміністрації Вадим Лях уточнив, що обстріл торкнувся мікрорайону Черевківка та району Славкурорта.

Також у цей день під обстрілом опинилася шахта у районі Покровська. Внаслідок атаки загинули дві робітниці. Виникла пожежа, але всі 370 людей, які перебували на шахті в момент інциденту, були евакуйовані. Росія вдарила по готелі у Краматорську, під завалами знайшли тіло.

На Краматорському напряму триває бій в районі Нового.