Уродженця Курщини знайшли у сховку вантажівки, яка рухалася до кордону з Молдовою: відео

Прикордонники виявили під багажним відділенням вантажівки "пасажира" / Фото: ДПСУ

Попри відсутність комфорту, пасажир заплатив за поїздку 1000 євро.

На автодорозі Одеса-Рені прикордонники затримали вантажівку, водій якої перевозив до кордону з Молдовою у потаємному сховку пасажира — 37-річного мешканця Харківщини, який народився у Курській області РФ.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Для нелегального перевезення 36-річний водій вантажівки під багажним відсіком облаштував “пасажирське” місце. Попри відсутність комфорту, пасажир заплатив за поїздку 1000 євро.

“Чи планував порушник повернутись до свого місця народження – Курської області, чи все ж таки до сусідньої країни – Молдови, достеменно невідомо”, – зауважили прикордонники.

Перевізника затримали працівники поліції та оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Його транспортний засіб вилучено.

Відносно уродженця Курщини складено протокол за ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Справу скеровано до суду.

Нагадаємо, раніше прикордонники знайшли у річці Дністер на кордоні з Молдовою тіло чоловіка, який, ймовірно, намагався втекти за кордон.

Читайте також:

  • На Закарпатті двоє підлітків зґвалтували жінку з інвалідністю і втекли за кордон
  • Жінку з інвалідністю звинуватили у фіктивному шлюбі: у чому причина
  • Скандал в Одесі: українська посадовиця відмовилася від дітей, щоб чоловік утік за кордон

tsn.ua

Exit mobile version