Стефанчук попередив про повідомлення з його фейкового облікового запису в Telegram

Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук попередив про фейкові повідомлення, які поширюються від його імені через Telegram.

Стефанчук попередив про повідомлення з його фейкового облікового запису в Telegram

Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук попередив про фейкові повідомлення, які поширюються від його імені через Telegram, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Facebook.

Руслан Стефанчук настійно порадив користувачам не відкривати такі повідомлення, не відповідати на дзвінки та не передзвонювати, щоб уникнути можливих шахрайських дій. Стефанчук уточнив, що не використовує Telegram вже майже три роки з ідеологічних міркувань, і будь-які повідомлення з його нібито облікового запису є підробленими.

Крім того, 3 жовтня багато користувачів Telegram зіткнулися з масовими збоями у роботі сервісу. Повідомлення відправлялися із затримками, а деякі зовсім не доходили до отримувачів. У компанії Telegram пояснили, що збої були викликані безпрецедентним навантаженням на сервери, яке виникло через події на Близькому Сході. Ці обставини призвели до уповільнення роботи месенджера та тимчасових перебоїв у його функціонуванні. Стефанчук поїде на інавгурацію президента Мексики.

Стефанчук розповів, чи можливі вибори під час війни.

Exit mobile version