Завершено реконструкцію нової амбулаторії для мешканців Осокорків

У Дарницькому районі Києва завершено реконструкцію амбулаторії сімейної медицини №2.

Виставка
Завершено реконструкцію нової амбулаторії для мешканців Осокорків

У Дарницькому районі Києва завершено реконструкцію амбулаторії сімейної медицини №2, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram мера столиці Віталія Кличка.

Відкриття сучасної медичної установи для мешканців Осокорків заплановано на листопад. Він зможе приймати до 400 пацієнтів за зміну та обслуговувати понад 57 000 осіб, включаючи 10 700 дітей.

Раніше амбулаторія знаходилася в одноповерховій будівлі площею 200 м², а тепер це п’ятиповерхова будівля площею понад 4300 м². В установі працюватимуть 39 лікарів із загального штату у 100 осіб. Амбулаторія включає кабінети загальної практики, лабораторні та процедурні приміщення, кімнати для щеплень, кабінет для пацієнтів із вірусними симптомами, а також навчальний клас для навчання навичкам невідкладної допомоги. Установа повністю адаптована для маломобільних людей.

У будівлі також передбачено укриття площею 350 м², розраховане на 250 осіб. Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що місто прагне забезпечити мешканців якісної медичної допомоги. До кінця року почнуть реконструкцію пункту пропуску “Шегині-Медика”.

У Миколаєві прокуратура оспорює договори з реконструкції водогону на ₴600 мільйонів.