Удар балістикою по Кривому Розі: постраждали понад десять осіб

Пізно ввечері 19 жовтня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Розі, внаслідок якого постраждали понад десять осіб.

Удар баллістикою по Кривому Розі: постраждали понад десять осіб

Пізно ввечері 19 жовтня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Розі, внаслідок якого постраждали понад десять осіб, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Telegram.

За останніми даними, голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив про 13 постраждалих, один із них перебуває в операційній. Рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи на місці пригоди.

Місцеві видання опублікували фотографії наслідків атаки: автомобіль, що згорів, пошкоджений магазин і чоловіка з пораненням ноги від уламків. Ракетні удари було завдано з використанням балістичних ракет, і у місті зафіксовано пошкодження житлових будинків.

Голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак уточнив, що спалах автомобіля був оперативно ліквідований. Мешканців пошкоджених будинків закликають звертатися за допомогою до штабу, що розташований у Довгинцівському виконкомі на Дніпровському шосе, 11. У Кривому Розі – 13 постраждалих унаслідок удару ворожої балістики.

Голова МЗС Ірану заперечив передачу балістичних ракет Росії.

Exit mobile version