На Сумщині через ворожий удар кілька населених пунктів залишилися без світла

ЗС РФ завдали авіаудару по критичній інфраструктурі Роменського району Сумської області, що призвело до відключення електроенергії в кількох населених пунктах.

Електромонтажники
На Сумщині через ворожий удар кілька населених пунктів залишилися без світла

ЗС РФ завдали авіаудару по критичній інфраструктурі Роменського району Сумської області, що призвело до відключення електроенергії в кількох населених пунктах, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Сумську обласну військову адміністрацію в Telegram.

Наразі аварійні служби працюють над усуненням наслідків, і подача електроенергії поступово відновлюється. В адміністрації подякували рятувальникам та енергетикам за оперативну роботу.

Крім того, в небі над Сумською областю сили ППО знищили чотири дрони-камікадзе “Шахед”, відбиваючи повітряну атаку, що триває. ОВА закликає мешканців дотримуватись правил безпеки.

Раніше, 20 жовтня, російські війська вдарили по енергосистемі у цьому ж районі, залишивши понад 100 населених пунктів без світла. На день раніше удари викликали аварійні відключення, а в ніч на 19 жовтня атака дронами та авіабомбами пошкодила об’єкти у Шостці. На Сумщині пролунало 216 вибухів.

Росія вбила авіабомбою молоде подружжя на Сумщині.