На Сумщині через ворожий удар кілька населених пунктів залишилися без світла

ЗС РФ завдали авіаудару по критичній інфраструктурі Роменського району Сумської області, що призвело до відключення електроенергії в кількох населених пунктах.

На Сумщині через ворожий удар кілька населених пунктів залишилися без світла

ЗС РФ завдали авіаудару по критичній інфраструктурі Роменського району Сумської області, що призвело до відключення електроенергії в кількох населених пунктах, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Сумську обласну військову адміністрацію в Telegram.

Наразі аварійні служби працюють над усуненням наслідків, і подача електроенергії поступово відновлюється. В адміністрації подякували рятувальникам та енергетикам за оперативну роботу.

Крім того, в небі над Сумською областю сили ППО знищили чотири дрони-камікадзе “Шахед”, відбиваючи повітряну атаку, що триває. ОВА закликає мешканців дотримуватись правил безпеки.

Раніше, 20 жовтня, російські війська вдарили по енергосистемі у цьому ж районі, залишивши понад 100 населених пунктів без світла. На день раніше удари викликали аварійні відключення, а в ніч на 19 жовтня атака дронами та авіабомбами пошкодила об’єкти у Шостці. На Сумщині пролунало 216 вибухів.

Росія вбила авіабомбою молоде подружжя на Сумщині.

Exit mobile version