РФ вдарила по дитячому садку в Запоріжжі: відомо про двох жертв і 15 поранених

Вранці 21 жовтня російські війська завдали удару по дитячому садку у Запоріжжі, пошкодивши будівлі та автомобілі, що знаходилися поряд, вибуховою хвилею та уламками.

наслідки обстрілу Запоріжжя
РФ вдарила по дитячому садку в Запоріжжі: відомо про двох жертв і 15 поранених

Вранці 21 жовтня російські війська завдали удару по дитячому садку у Запоріжжі, пошкодивши будівлі та автомобілі, що знаходилися поряд, вибуховою хвилею та уламками, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на голову Запорізької обласної адміністрації Івана Федорова.

Ракетний удар припав на житловий сектор близько 09:15, частково зруйнувавши двоповерхову будівлю дитячого садка. Спочатку повідомлялося про чотирьох поранених, проте до 15:01 Федоров уточнив, що кількість постраждалих зросла до 15, а також стало відомо про двох загиблих.

На місці події продовжуються рятувальні роботи, а потерпілим надається медична допомога. Запоріжжя регулярно обстрілюється з боку Росії. 19 жовтня російські війська також завдали двох ударів по місту, внаслідок чого постраждали мирні жителі, зокрема діти. ЗСУ вдарили по скупченню окупантів з HIMARS на Запоріжжі.

На Харківщині й Запоріжжі вимикалися підстанції через бойові дії та падіння уламків БПЛА.