Росія атакувала ракетами Запоріжжя: є загиблі та поранені

За останню добу окупанти завдали 303 ударів по дев'яти населених пунктах Запорізької області, внаслідок чого загинуло троє людей та поранено 19, включаючи 8-річну дівчинку.

Росія атакувала ракетами Запоріжжя: є загиблі та поранені

За останню добу окупанти завдали 303 ударів по дев’яти населених пунктах Запорізької області, внаслідок чого загинуло троє людей та поранено 19, включаючи 8-річну дівчинку, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на голову Запорізької ОВА Івана Федорова.

Ворог атакував Запоріжжя ракетами і завдав 17 авіаударів Малою Токмачкою. Також 170 дронів різних типів атакували Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Левадне та Малу Токмачку.

Обстріли з реактивних систем залпового вогню та артилерії охопили ті ж населені пункти, завдавши серйозних руйнувань — зафіксовано 77 повідомлень про пошкодження будинків та інфраструктуру.

У ніч на 22 жовтня Росія знову атакувала Україну дронами та ракетами, вдаривши по житлових будинках у Сумах, де також є загиблі. 20 жовтня російські війська пошкодили енергооб’єкт у Сумській області, залишивши без світла понад 100 населених пунктів. У Судані повстанці збили вантажний літак, на борту могли бути росіяни.

Росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу.

Exit mobile version