Центр екстреної меддопомоги на Кіровоградщині очолив Андрій Табачук. Розпорядження підписав голова облради

Центр екстреної меддопомоги на Кіровоградщині очолив Андрій Табачук. Розпорядження підписав голова облради

Новим директором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області став Андрій Табачук.

Він підтвердив інформацію про своє призначення у коментарі Точці доступу.

Сказав, що до його повноважень входитимуть адміністративні функції.

Поставлені конкретні задачі – розвиток Центру як структури і організації.  Зокрема, це стосується фінансово-економічної діяльності, покращення побутових умов. Є багато питань, які потрібно вирішувати. В медицину я, очевидно, не заглиблюватимусь.

Попередній керівник "екстренки" Олександр Ярошенко написав заяву про  звільнення за власним бажанням.

Рішення про призначення Андрія Табачука підписав голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд. Про це у коментарі Точці доступу розповів керівник пресслужби облради Петро Мельник.

Голова обласної ради абсолютно легітимно може призначати на період воєнного стану керівників комунальних підприємств. 14 червня, після сесії, з Андрієм Табачуком підписали контракт, але розпорядження я не бачив.

Як писала Точка доступу раніше, торік Андрія Табачука призначили керівником бальнеологічної лікарні у Знам’янці.

На сесії, яка відбулась 14 червня, депутати мали розглянути проєкт рішення щодо призначення Андрія Табачука на посаду директора "екстренки", однак це питання на сесії не розглянули, натомість голосували за призначення керівників низки інших закладів.

Андрій Табачук додав, що нині обов’язки керівника бальнеологічної лікарні виконуватиме заступниця директора Наталія Пускай, після того, як вийде з відпустки, а нині ці обов’язки виконує інший заступник – Володимир Джулай.

#екстрена допомога #призначення керівника #центр екстренної медичної допомоги

dostyp.com.ua