У Новомиргороді батьки й родичі полеглих героїв обʼєдналися, щоб підтримувати поранених захисників

У Новомиргороді батьки й родичі полеглих героїв обʼєдналися, щоб підтримувати поранених захисників. Уже півроку ініціативна група збирає смаколики, білизну, різного роду речі першої необхідності.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на Новомиргородські вісті.

Мати полеглого Віталія Цирульника – Наталя Васєчко розповідає, що відвідують поранених захисників щомісяця.

У шпиталі лікуються хлопці з усієї України. Є такі, до кого не можуть приїхати близькі, наприклад, вояки з Маріуполя. А їм теж потрібна підтримка. Ми спілкуємося з дівчатами, які працюють у шпиталі, і орієнтуємося на їхні розповіді про потреби пацієнтів.

Зазвичай військовим привозять випічку та інші смаколики

Хоч в шпиталі годують, але там перебувають в основному молоді чоловіки, які відновлюються після поранень. І вони залюбки зʼїдять більше, почаюють після вечері і просто поласують домашнім, яке значно відрізняється від лікарняної їжі.

Жінка каже, що серед запитів від захисників білизна – і спідня, і постільна, а також різного роду гігієнічні товари

Дівчатка, зокрема Оксана Кравченко (тітка загиблого героя Олександра Босого) у швейному цеху шиють для хлопців  білизну та подушечки ,щоб підкладати під руку або ногу. Це дрібнички, які полегшують життя пораненим.

Якщо ви хочете долучитися до збору коштів, смаколиків, інших матеріальних цінностей для пацієнтів шпиталю, якщо готові здійснити власний рейд для відвідування поранених бійців, звертайтеся до Наталі Васєчко за телефоном: 0680640684.

Карта для збору пожертв – 5168745154946989.

#допомога військовим #родини загиблих

dostyp.com.ua

Exit mobile version