Віталія Миронюка з Кіровоградщини призначили першим заступником голови ДСНС України

Сьогодні, 28 червня, Віталія Миронюка, який майже десять років очолював головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області, Кабмін призначив першим заступником голови ДСНС України.

Про це у своєму телеграм-каналі написав постійний представник Кабінету міністрів України у ВРУ Тарас Мельничук, передає Точка доступу.

Віталій Миронюк став першим заступником Андрія Даника, якого Кабмін призначив на посаду також сьогодні.

Досьє. Миронюка Віталія Григоровича призначили на посаду начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області 23 червня 2015 року.

Він народився 29 червня 1973 року у селищі Олександрівка Кіровоградської області.

Освіта:   

  • вища, Харківський інститут пожежної безпеки МВС України, рік закінчення – 1997, спеціальність – "Пожежна безпека", кваліфікація – "Спеціаліст пожежної безпеки".
  • вища, Кіровоградський національний технічний університет, рік закінчення – 2013, спеціальність – "Управління персоналом та економіка праці", кваліфікація – "Спеціаліст".

Андрій Даник теж родом з Кіровоградщини, народився у Кропивницькому (колишньому Кіровограді) 26 жовтня 1978 року.

У 2002 році закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МВС України, спеціальність – пожежна безпека, кваліфікація – інженер пожежної безпеки.

З 1998 по 2020 роки працював на різних посадах у поліції і ДСНС у Донецькій області.  З січня 2020 року до вересня 2023 був начальником Головного управління ДСНС України у Черкаській області.

На посаду заступника голови ДСНС Кабмін призначив його 29 вересня 2023 року. З 27 лютого 2024 року по 28 червня 2024 року – був тимчасово виконуючим обов'язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

#дснс #кадрові призначення #удснс в кіровоградській області

dostyp.com.ua

Exit mobile version