Репетитори заробляють від 6 до 80 доларів за годину

Репетитор англійської мови відіграє важливу роль у навчанні, підготовці до екзаменів і підвищенні загального рівня знань. Англійська мова — міжнародна мова спілкування, освіти та бізнесу. Вільне володіння нею забезпечує широкі можливості в кар'єрному розвитку та особистому житті. Репетитор може значно полегшити процес вивчення, спрямовуючи учня на правильний шлях до високих результатів. Репетитор англійської мови Львів допоможе підготуватись не лише до екзамену чи подорожі, а також вивчити англійську до рівня С2.

Найбільш оплачувані репетитори

Аналізуючи дані анкет, досвід викладання та відгуки учнів можна виділити кілька репетиторів, які є найбільш оплачуваними:

Оксана I. – репетитор універсал, репетитор іноземних мов, вартість заняття – 9$ за годину.

Ірина М. – репетитор філологічних дисциплін, вартість заняття – 7$ за годину.

Олена Н. – репетитор філологічних дисциплін та біології, вартість заняття – 7,5$ за годину. 

Ірина О. – репетитор іноземних мов, вартість години заняття – 13$.

Аліна Ш. – репетитор іноземних мов, вартість заняття за годину – 7,5 $.

Перспективи репетитора

Репетиторство стало однією з найбільш популярних, високооплачуваних професій.  Заробіток у цьому напрямку повністю залежить від досвіду та кваліфікації. Репетиторство дає можливість проводити заняття з будь-якого куточка світу не переймаючись про наявність регулярного доходу. Репетитор сам керує своїм робочим графіком, відпусткою та ритмом життя пропонуючи індивідуальне навчання для своїх учнів. Допомагають у підготовці до міжнародних іспитів, покращують граматику, вимову та лексику, а також сприяють розвитку навичок спілкування в англомовному середовищі.

Заробітна плата репетитора

Заробітна плата репетиторів може значно відрізнятися залежно від країни, міста, рівня кваліфікації та спеціалізації. В середньому, репетитори в великих містах України можуть отримувати від $6 до $80 за годину. Висока заробітна плата обумовлена попитом на англійську мову, особливо серед студентів, бізнесменів та тих, хто планує міжнародну кар'єру. При мінімальній оплаті в годину $6 працюючи всього 5 годин в день репетитор може отримувати щомісячний дохід близько $900. Якщо погодинна оплата репетитора вище і становить $40 в годину,  в такому випадку працюючи 5 годин на день заробітна плата репетитора може становити близько $3000 в місяць. На те скільки репетитор буде заробляти впливає декілька факторів: середня вартість за годину заняття, скільки учнів має репетитор, яка кількість репетиторських годин в місяць, досвід роботи, попит на послуги серед учнів.

Де репетитору взяти учнів

Репетитор може самостійно шукати учнів, або обрати варіант роботи в мовній школі чи в репетиторському центрі. Якщо ви репетитор з гарним досвідом і пошук учнів для заняття не становить проблеми, тоді ви можете самостійно встановлювати розмір оплати за годину, регулювати вашу завантаженість за кількістю учнів. На етапі пошуку учнів можна виділити декілька головних пунктів:

  • Репетитор може самостійно займатись пошуком учнів. Якщо ви працюєте в школі, маєте велике коло спілкування, тоді у вас є високі шанси знайти учнів серед свого оточення. В такому випадку вам може допомогти автопрезентація під час особистої зустрічі/розмови з клієнтом. 
  • Репетитор також може шукати учнів в інтернеті: для цього вам необхідно розмістити свою анкету на сайтах або спеціальних платформах де потенційні учні шукають репетиторів. Створіть свою особисту карту репетитора і детально розпишіть інформацію про свій досвід та послуги, які надаєте.
  • Репетитор може займатись з учнями приватних шкіл. Цей варіант особливо підійде тим, хто тільки на початку свого шляху в напрямку репетиторства, а також для репетиторів у яких є вільний час і вони можуть взяти додаткових учнів. Співпрацюючи з приватними школами, процес організації навчання та забезпечення репетитора учнями бере на себе школа. Також більшість приватних шкіл мають свої соціальні мережі та сайти де викладають вакансії.
  • Кваліфікація та досвід

    Ключовими факторами, які першочергово впливають на заробітну плату репетитора, є:

    • Досвід: чим більше досвіду викладання має репетитор, тим вищі шанси отримувати високу оплату.
    • Кваліфікація: офіційні сертифікати, які підтверджують високий рівень знань, також дозволяють репетитору встановлювати вищі тарифи на свої послуги.
    • Репутація: репутація серед клієнтів і відгуки від попередніх учнів можуть значно вплинути на підвищення заробітної плати.

    Якими якостями має володіти репетитор

    Насамперед — терпіння, високий рівень знань та повага до своїх учнів. Репетитор має бути ввічливим, вміти зацікавити та мотивувати учня, регулярно підвищувати свою кваліфікацію,  а також хотіти допомогти учневі. Це важливі інструменти співпраці, які напряму впливають не лише на дохід, а також на репутацію репетитора.

    Репетиторство варто розглядати не лише як стабільне джерело фінансових доходів, але і як унікальну можливість сприяти успіхам інших. Популярність цієї професії та регулярний попит на послуги репетиторів відкривають чудові перспективи для професійного росту та саморозвитку.

    Реклама

     

    #реклама

    dostyp.com.ua

    Exit mobile version